Streeknieuws

Automobilist neemt foto’s van woningen: politie zoekt Audi A6

Foto: archief Studio Rheden

RHEDEN – De politie vraagt inwoners van Rheden uit te kijken naar een blauwe of grijze Audi A6 met een buitenlands kenteken.

De laatste tijd krijgt de politie meldingen over deze wagen. In de wagen zou een persoon met een buitenlands uiterlijk zitten die foto’s neemt van woningen.

De politie kreeg maandag een melding dat de auto in de Willem Barentzstraat was gezien. Nadat deze persoon was aangesproken reed de auto weg in de richting van de Oranjeweg.

Volgens de politie is de wagen de laatste dagen vaker gezien in Rheden ‘onder dezelfde omstandigheden’. De politie is benieuwd naar de inzittenden van de auto en vraagt de politie te bellen als iemand de wagen ziet.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten