Verenigingen

D66 trapt verkiezingen af op Middachten in De Steeg

Foto: D66

DE STEEG – Zaterdag 4 februari is de Rhedense kick-off van D66 voor de Tweede Kamerverkiezingen van 15 maart.

D66 Rheden nodigt iedereen die geïnteresseerd is in D66 uit op Kasteel Middachten, waar D66-Tweede Kamerlid Salima Belhaj een toespraak zal houden over de infrastructuur en de mobiliteit in de gemeente Rheden met betrekking tot de Noordtak van de Betuwelijn.

Daarnaast is het mogelijk om een rondleiding op Middachten te krijgen.  Geef van te voren wel aan met hoeveel personen u wilt komen met een mailtje naar: pjans@janspartners.nl.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten