Verenigingen

Repair Café in dorpshuis Willem de Zwijger in Rheden

Foto: Pixabay

RHEDEN – Het Repair Café is zaterdag 4 februari weer aanwezig  in dorpshuis Willem de Zwijger aan het van Leeuwenplein in Rheden.
Vanaf 9.30 uur tot 12.00 uur wordt er van alles gerepareerd, zoals kleding, huishoudelijke apparaten, kleine meubelen, laptops en tablets.
Sinds dit jaar wordt er ook speelgoed gerepareerd.
Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten