Streeknieuws

Drie mensen in Velp gebruiken geraffineerde wisseltruc

Foto: Pixabay

VELP – De politie heeft drie mensen opgepakt die in Velp bezig waren met geraffineerde wisseltruc. Zij liepen donderdag tegen de lamp.

De politie kreeg een melding dat er mogelijk met vals geld was betaald in een winkel in de Hoofdstraat. Later meldde zich ook een tweede winkelier in Velp met hetzelfde verhaal. De drie zouden wisseltruc hebben gebruikt om zo geld mee te nemen. Ze gebruikten een truc door verwarring te veroorzaken bij het afrekenen van een artikel.

Of en hoeveel geld er is meegenomen maakte de politie niet bekend. De politie trof de drie verdachten in de Hoofdstraat in Velp aan.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door op Accepteren in de banner te klikken

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten