Streeknieuws

Posbank weer via alle toegangswegen bereikbaar

Foto: Natuurmonumenten

DE STEEG – Het natuurgebied de Posbank is weer via alle toegangswegen met de auto te bereiken. Dat meldt de gemeente Rheden vrijdag.

De wegen waren door de gladheid en opgevroren sneeuw wekenlang afgesloten. Bovendien waren veel takken van bomen afgevallen. Sommige takken lagen midden over de weg. Alleen via de Diepesteeg in De Steeg was het mogelijk om naar boven te gaan.

Nu alle wegen zijn vrijgegeven kan iedereen weer genieten van het natuurgebied.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten