Streeknieuws

Inschrijving voor Posbankloop in Velp begonnen

Foto: Studio Rheden

VELP – De inschrijving voor de Posbankloop in Velp is woensdag begonnen. Via internet is het mogelijk om in het bezit te komen van een startbewijs.

De Posbankloop wordt gehouden op 24 september in Velp en gaat onder meer door natuurgebied de Posbank. De Rozendaalselaan is de plek waar hardlopers beginnen en uiteindelijk ook weer over de finish komen.

Hardlopers kunnen kiezen uit twee afstanden, 5,5 of 15 kilometer. Vorig jaar waren de standen iets langer, toen kon er worden gekozen uit 6,1 km of 16,1 km, dat komt neer op vier of tien Engelse mijlen.

Inschrijven kan via www.deposbankloop.nl.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten