Streeknieuws

Geen water in Velp en Rheden; schaapskudde moest improviseren

Foto: Pixabay

VELP – Door een lek kwam er zondagochtend geen of weinig water uit de kraan in huishoudens in delen van Velp en Rheden.

In eerste instantie wist waterbedrijf Vitens niet waar het lek zat, maar later leek het lek in een weiland in Rheden te zitten. Monteurs wisten het lek te dichten.

Ook de schaapskudde in Rheden zat zonder water. Dat was vooral nu lastig, omdat er een geboortegolf is met lammetjes. Voor de schapen was er nog wel een beetje water en de verzorgers moesten de handen wassen met Spa Rood.

 

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten