Streeknieuws

Politie zoekt eigenaren honkbalknuppels na vechtpartij Doesburg

Foto: Facebook politie Doesburg

DOESBURG/DIEREN – De politie zoekt de eigenaren van de honkbalknuppels die werden weggegooid bij de massale vechtpartij in Doesburg op handen was. De politie plaatste een foto van drie honkbalknuppels op Facebook.

De politie greep vrijdagavond in op de IJsselkade in Doesburg. Daar dreigde een massale vechtpartij te ontstaan, maar dat wist de politie te voorkomen. Het zou gaan om jongeren uit Doesburg en Dieren. Toen de politie arriveerde renden de jongeren weg en daarbij werden ook honkbalknuppels weggegooid.

De honkbalknuppels werden gevonden op de Turfhaven. De politie vindt vooral de blauw gekleurde knuppel opvallend. De politie hoopt dat iemand de knuppels herkend.

Een 16-meisje uit Dieren werd vrijdagavond al aangehouden. Zij had een neopistool en een mes bij zich.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door op Accepteren in de banner te klikken

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten