Streeknieuws

Steen door ruit in Dieren: ‘Dit had ook anders af kunnen lopen’

Foto: Facebook politie Dieren

DIEREN – Bij de bewoners van een huis aan de Dr. De Visserstraat in Dieren is zondag een steen door de ruit gegooid. De steen vloog midden door de woonkamer en kwam op een stoel terecht.

De bewoners hebben geluk gehad. Normaal gesproken zit daar iemand op de stoel, maar de bewoners lagen al in bed. ‘Dit had ook anders af kunnen lopen’, zegt de politie.

Volgens de politie stond er een half uur voordat de steen werd gegooid iemand aan de deur. Deze man zocht ‘Pietje Pech’. De politie wil weten of deze man iets te maken heeft met het gooien van de steen.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten