Streeknieuws

Kans op sneeuw en gladheid; KNMI geeft code geel af

Foto: Martin de Jongh / Studio Rheden

VELP – Het wordt oppassen voor het verkeer. Door bevriezing van natte weggedeelten kan het glad zijn.

Het KNMI heeft tot vanochtend 11.00 uur code geel afgegeven. Het verkeer wordt geadviseerd om goed op te letten.

Na woensdag wordt het steeds kouder en gaat het in de nachten weer vriezen. Mogelijk kan er in het weekend hier en daar op een ijsbaan weer geschaatst worden, maar op natuurijs zal dit voorlopig nog niet lukken.

 

 

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten