Verenigingen

Ga als vrijwilliger aan de slag bij Studio Rheden

Foto: Pixabay

VELP – Studio Rheden is een leuke club vrijwilligers en is actief op radio, televisie en online. Op de website lees je het laatste nieuws uit de gemeenten Rheden en Rozendaal. Het nieuws is ook bij iedereen in de huiskamer te zien via Studio Rheden Televisie. Verder zenden we 24 uur per dag uit op de radio.

Voor onze redactie zoeken we versterking. Vind je het leuk om te zoeken naar nieuws en berichten te maken voor onze website en kabelkrant? Of om foto’s van evenementen en andere nieuwswaardige gebeurtenissen te maken? Of wil je bijvoorbeeld je eigen sportclub volgen? Meld je dan bij ons aan!

Ook voor Studio Rheden Radio zoeken we vrijwillige medewerkers. Heb je zin om techniek te doen of programma’s te presenteren? Dan zijn wij op zoek naar jou.

We helpen je de fijne kneepjes van het vak te leren. Heb je wat vrije tijd over en lijkt het je wat om ons mee te helpen?

Stuur dan een mailtje naar redactie@studiorheden.nl en we nemen contact met je op.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten