Streeknieuws

Enkele woningen ontruimd door gaslek in Dieren

Foto: Pixabay

DIEREN – Enkele woningen in Dieren waren donderdagmiddag ontruimd door een gaslek. Dat meldt de brandweer in Dieren.

De lekkage zat in een pand aan de Van der Duyn van Maasdamstraat in Dieren. In de kelder van het pand was een gaslucht geroken. Uit voorzorg werden het pand en enkele woningen ontruimd. Ook de straat was afgezet.

De brandweer had metingen verricht en de gaskraan dichtgedraaid. Netbeheerder Liander heet de lekkage gerepareerd.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten