Streeknieuws

Militairen oefenen op het Apeldoorns Kanaal bij Laag-Soeren

Foto: Defensie

LAAG-SOEREN – Niet raar kijken als je donderdag en vrijdag  militairen op het Apeldoorns Kanaal ziet. Tussen Laag-Soeren en Loenen worden militaire oefeningen gehouden.

Dit gebeurt niet alleen donderdag en vrijdag, maar ook op 23 en 24 februari en op 9 en 10 maart. De militairen verplaatsen zich in een zes rubberboten (zonder motor) over het kanaal. Dit gebeurt tussen 18.00 en 03.00 uur.

Voor vragen over deze oefening kun je contact opnemen met de Koninklijke Landmacht via het telefoonnummer 1400 op werkdagen tussen 8.00 uur en 20.00 uur.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten