AV-Gelre organiseert de Jutbergtrail: De route is uitdagender dan ooit

Foto: Jakolien Doornbos / AV Gelre

DIEREN – Zaterdag 18 februari houdt AV-Gelre de Jutbergtrail. De Jutbergtrail start op de atletiekbaan van AV Gelre aan de Kolonieweg in Dieren. De lopers voor de 30,4 km en 21,1 km starten om 10.30 uur. Om 11.15 uur starten de 15,2 km en de 7,5 km.

De organisatie heeft een parcours uitgezet door de heuvelachtige bossen van Nationaal Park “De Veluwezoom”. Er zijn verschillende afstanden uitgezet zodat elke loper aan zijn of haar trekken komt: 7,5 15,2 21,1 en zelfs 30,4 kilometer.

Ter plekke inschrijven kan tot een half uur voor de start. Na afloop staat er voor alle deelnemers een kop soep klaar.

Meer informatie over de Jutbergtrail en de mogelijkheid tot voorinschrijven kun je vinden op www.gelrejutbergtrail.nl.