Verenigingen

AV-Gelre organiseert de Jutbergtrail: De route is uitdagender dan ooit

Foto: Jakolien Doornbos / AV Gelre

DIEREN – Zaterdag 18 februari houdt AV-Gelre de Jutbergtrail. De Jutbergtrail start op de atletiekbaan van AV Gelre aan de Kolonieweg in Dieren. De lopers voor de 30,4 km en 21,1 km starten om 10.30 uur. Om 11.15 uur starten de 15,2 km en de 7,5 km.

De organisatie heeft een parcours uitgezet door de heuvelachtige bossen van Nationaal Park “De Veluwezoom”. Er zijn verschillende afstanden uitgezet zodat elke loper aan zijn of haar trekken komt: 7,5 15,2 21,1 en zelfs 30,4 kilometer.

Ter plekke inschrijven kan tot een half uur voor de start. Na afloop staat er voor alle deelnemers een kop soep klaar.

Meer informatie over de Jutbergtrail en de mogelijkheid tot voorinschrijven kun je vinden op www.gelrejutbergtrail.nl.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten