Streeknieuws

Witte wereld in Rheden en Rozendaal; KNMI waarschuwt voor gladheid

Foto: Martin de Jongh / Studio Rheden

VELP – Inwoners van de gemeenten Rheden en Rozendaal werden zaterdagochtend wakker in een witte wereld. In de nacht van vrijdag op zaterdag viel één tot drie centimeter sneeuw.

De sneeuw blijft zaterdag liggen. De temperatuur komt amper boven nul uit. In de avond komt er opnieuw een gebied met sneeuw aan. Dat betekent dat zondagochtend er nog een paar centimeter sneeuw is bijgekomen.

Lang blijft de sneeuw niet liggen. De komende dagen gaat de temperatuur weer omhoog en dan smelt de sneeuw weer.

Het KNMI waarschuwt voor gladheid en daarom is code geel van kracht. Deze waarschuwing wordt waarschijnlijk in de loop van zondag weer ingetrokken.

Heb je een foto van de sneeuw? Mail je foto naar redactie@studiorheden.nl.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten