Streeknieuws

Nog steeds loshangde takken op begraafplaatsen door sneeuw

Begraafplaats aan de Imboslaan in Dieren. Foto: Steven Roelofs

RHEDEN – De medewerkers van de begraafplaatsen in Rheden en Dieren zijn na een maand nog steeds druk om loshangende takken en omgevallen bomen weg te halen. Door de sneeuw van een maand geleden bezweken takken en bomen.

De medewerkers hebben op Heiderust in Rheden een hoogwerker neergezet om afknapte en ingescheurde takken weg te halen. Volgende week gaat de hoogwerker naar Dieren om ook daar de takken weg te halen.

De graven raakten niet beschadigd. Door de drukte met het weghalen van de takken en bomen is het de medewerkers nog niet gelukt om van alle graven de kerststukjes te verwijderen. Dit gaat vanaf maandag gebeuren.

 

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten