Streeknieuws

Oorzaak brand in vuilniswagen in Rozendaal is vuurwerk

Foto: Facebook Politie Rheden / Rozendaal

ROZENDAAL – De brand in de vuilniswagen in Rozendaal op woensdag 11 januari was veroorzaakt door vuurwerk dat vermoedelijk in een afvalcontainer zat. Dat meldt de gemeente Rozendaal.

Bij de brand in de vuilniswagen aan de Hertog van Gelrestraat kwam veel rook vrij. De brandweer was snel ter plaatse, maar kon niet voorkomen dat er schade ontstond. De schade wordt geschat op 4500 euro.

De gemeente Rozendaal waarschuwt om geen vuurwerk in een afvalcontainer te stoppen, maar in te leveren op de gemeentewerf.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten