Vrijwilligers gezocht voor NLdoet: tuintjes opknappen in Rheden en Rozendaal

Foto: Pixabay

VELP – Op vrijdag 10 en zaterdag 11 maart vindt dit jaar de landelijke vrijwilligersactie NLdoet plaats. Het Loket Vrijwillige Inzet van RadarUitvoering Oost in Dieren gaat de uitdaging aan om op die twee dagen zoveel mogelijk tuintjes van inwoners van de beide gemeenten op te knappen. Dat gebeurt in samenwerking met Vivare, de Gemeenten, MVT, stichting STOER, Buurtvereniging Stenfert en activeringscentrum De Magneet.

Voor de beide dagen wil de organisatie een zo groot mogelijke groep vrijwilligers bij elkaar brengen die de tuinen van bewoners in de gemeenten Rheden en Rozendaal gaan doen. De vrijwilligers gaan aan de slag met het snoeien en onkruidvrij maken van de tuintjes van mensen die dit zelf niet kunnen doen en niet iemand kennen die dit voor hen wil doen.

Ben jij een vrijwilliger die tijdens deze dagen de handen uit de mouwen wil steken om een of meer tuintjes er netjes en verzorgd uit te laten zien voor het voorjaar? Meld je dan aan via www.nldoet.nl of neem contact op met Helene den Breeker, hdbreeker@radaruitvoering.nl of T: 06-11156557.

U kunt zich als bewoners ook aanmelden. Heeft u een tuin en lukt het u zelf niet (meer) om die te onderhouden? Stuur dan een mail met uw gegevens naar ldavelaar@radaruitvoering.nl of bel: 06 11156557. U kunt zich ook aanmelden bij MVT, stichting STOER, Buurtvereniging Stenfert of activeringscentrum De Magneet.