Verenigingen

Bibliotheek Dieren start cursus Excel in 4 bijeenkomsten

Foto: Pixabay

DIEREN – De Bibliotheek Dieren start in maart een cursus Excel.  In 4 bijeenkomsten op 2, 9, 16 en 23 maart van 14.00 tot 16.00 uur komen de belangrijkste functies van dit rekenbladprogramma van Microsoft Office aan de orde, zoals het uitvoeren van terugkerende berekeningen aan de hand van wijzigende variabelen (zoals in eenboekhoudprogramma).

Ook een handige functie om een adresboek aan te maken, voor bijvoorbeeld leden van een vereniging of stichting. De kosten voor de cursus bedragen € 58,00, inclusief cursusboek.

Voor meer informatie en/of aanmelden kun je terecht op www.bibliotheekveluwezoom.nl of bellen met Jan Pijfers, docent computercursussen van de Bibliotheek Veluwezoom, tel. 026-495 55 45.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten