Streeknieuws

Lichaam vermiste vrouw (78) uit Dieren in IJssel gevonden

Foto: archief Studio Rheden

DIEREN – De 78-jarige vrouw uit Dieren die sinds december was vermist is dood gevonden. Haar lichaam is gevonden in de IJssel bij Terwolde.

Het stoffelijk overschot werd dinsdag gevonden. Na onderzoek door het forensisch team van de politie bleek het te gaan om de vermiste vrouw uit Dieren. Haar familie is op de hoogte gebracht.

De vrouw liep in december zonder jas weg uit zorginstelling de Oude Plantaan aan de Zutphensestraatweg in Dieren. Sindsdien was zij spoorloos. Er werd in het begin met man en macht gezocht. Er werden onder meer speurhonden ingezet.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten