Verenigingen

Mantelzorgcafé in Dieren over “Veiligheid in en om het huis”

Foto: Pixabay

DIEREN – Het thema op dinsdagochtend 21 februari van het volgende Mantelzorgcafé in Dieren is “Veiligheid in en om het huis”. Deze wordt gehouden in zorginstelling Intermezzo, Harderwijkerweg 1.

Wijkagent Loes Ruitenbeek houdt een presentatie over genoemd thema. Aan de orde komen, onder meer, inbraakpreventie en het doorzien van babbeltrucs. Ook wordt stilgestaan bij woningovervallen en wat te doen om de kans daarop te verkleinen.

De bijeenkomst begint om 10.00 uur en duurt ongeveer anderhalf uur. Toegang gratis. Meer informatie: MVT Rheden en Rozendaal, tel. 026-3707070. Te bereiken op werkdagen van 9.30 tot 11.30 uur. E-mailen kan ook: hulpmvt@mvtrheden.nl

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten