Streeknieuws

Drugs, vuurwapens en messen in beslag genomen bij controle

Foto: Facebook politie Rheden Rozendaal

RHEDEN – Een driedaagse controle in de gemeenten Rheden en Rozendaal heeft de politie een flinke buit aan verboden spullen opgeleverd. Er werd onder meer een grote hoeveelheid drugs in beslag genomen.

Ook werden twee personen aangehouden met drie vuurwapens, diverse verboden messen, vijf ploertendoders en een boksbeugel. Diverse voertuigen werden in beslag genomen.

Er werden in totaal 35.000 auto’s gescand. Meer dan 500 bestuurders reden te hard. De controle werd gehouden van 8 tot en met 11 februari.

 

 

 

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten