Verenigingen

Poëzie ten gehore gebracht in de Serre van Rozendaal

Foto: Pixabay

ROZENDAAL – Veel prachtige poëzie door geïnspireerde dichters wordt ten gehoren gebracht op woensdag 22 februari in de Serre van Rozendaal.

Een nieuwe lente, een nieuw geluid. De lente is in de lucht. Een thema dat veel inspiratie brengt bij dichters. Dit alles wordt gebracht door door Walter Jansen, boekhandelaar en groot liefhebber van poëzie.

Bezoekers van de ochtend kunnen hun favoriete voorjaarsgedicht meebrengen. Zoals gebruikelijk bent u welkom tussen 10.00 en 12.30 uur. Walter Jansen zal om circa half 11 met zijn voordracht beginnen.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten