Streeknieuws

Viaducten A348 klaar, maar de afzettingen staan er nog steeds

Foto: Martin de Jongh / Studio Rheden

VELP – De afzettingen op de A348 tussen Velp en Rheden voor de aanleg van twee viaducten zijn nog niet weggehaald. Het was eigenlijk de bedoeling dat afgelopen weekend de snelweg weer helemaal werd vrijgegeven, maar dat is niet gelukt.

Sinds afgelopen zomer was de provincie bezig om de viaducten te vervangen, omdat  de oude aan vervanging toe waren. Ook kreeg een deel van de snelweg een nieuw laagje asfalt. Daardoor waren niet alle rijstroken op de A348 beschikbaar. Inmiddels is het werk klaar, maar de afzettingen staan er nog steeds.

Door de sneeuw van afgelopen weekend was het volgens de provincie te gevaarlijk voor de wegwerkers om alle afzettingen weg te halen.  Zaterdagochtend om 06.00 uur wordt er een nieuwe poging gedaan. Het is niet bekend hoelang deze klus gaat duren. Waarschijnlijk gaan begin volgende week alle rijbanen weer open.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten