Streeknieuws

Automobilist opgepakt na achtervolging

Foto: archief Studio Rheden

VELP – De politie heeft in de nacht van donderdag na een achtervolging een automobilist opgepakt. De 19-jarige man uit Arnhem reed volgens de politie rond in een gestolen auto en bovendien zou hij bij een woning hebben ingebroken.

Er werd door agenten gecontroleerd op de Arnhemsestraatweg in Velp. De 19-jarige bestuurder kreeg een stopteken, maar reed gewoon door. Na een achtervolging door de politie werd de automobilist in Arnhem alsnog aangehouden.

De auto was gestolen. Bovendien was in de woning van de rechtmatige eigenaar van de auto ingebroken. De 19-jarige Arnhemmer wordt ook van deze inbraak verdacht.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten