Dronken Dierenaar botst tegen paal en rent weg

Foto: Facebook politie Duiven

DUIVEN – Een 50-jarige man uit Dieren botste in de nacht van vrijdag op zaterdag in Duiven met zijn auto tegen een paal. Na het ongeluk rende de man weg. In de auto van de Dierenaar lagen blikken bier.

Agenten troffen de Dierenaar in de buurt aan. ‘ Bij het aanspreken werden wij bedwelmd door een alcohol lucht. De verdachte blies een ‘F’ indicatie. De verdachte wilde niet volledig meewerken, waarna hij door ons is aangehouden’, meldt de politie.

Tijdens zijn aanhouding zou hij de politie ook beledigd hebben. ‘Dit waren geen lieve woorden.’

Op het politiebureau is het rijbewijs van de man ingevorderd. Volgens de politie was de man al vaker in de fout gegaan met drank op achter het stuur. De officier van justitie beslist wat er met de man gaat gebeuren.