Streeknieuws

Leidingbreuk in Dieren, tientallen huishoudens hele dag zonder water

Foto: Theo Hennekes

DIEREN – Tientallen huishoudens in Dieren zaten zondag zonder water of met een lage waterdruk. Dit kwam door een leidingbreuk op de hoek Willem van Feschlaan en de Eduard van Beinumlaan.

Daardoor zaten de bewoners van de Eduard van Beinumlaan, Alphons Diepenbrocklaan en Bernard Zweerslaan zonder water of met een verminderde waterdruk.

De leidingbreuk werd zondagochtend om 05.30 uur ontdekt . Na reparatiewerkzaamheden door Vitens was de storing aan het eind van de middag opgelost en stroomde er weer water uit de kraan.

De breuk had niets te maken met de grote waterstoring in de Liemers.  In de gemeenten Doesburg, Zevenaar en Rijnwaarden zaten tienduizenden huishoudens en bedrijven zonder water. Ook in Ellecom hadden enkele huishoudens daar last van.

Foto: Theo Hennekes

Foto: Theo Hennekes

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten