Verenigingen

Wandeling door het stuwwallenlandschap van de Veluwezoom

Foto: Pixabay

RHEDEN – IVN Oost-Veluwezoom organiseert zondag 26 februari  een wandeling nabij Rheden. De wandeling start om 13:00 uur op de parkeerplaats bij Paviljoen Posbank, Beekhuizenseweg 1, 6991 JM Rheden.

Een excursie door het stuwwallenlandschap van de Veluwezoom waarin de relaties tussen reliëf, planten, bomen, dieren en mensen inzichtelijk worden gemaakt. Wie dacht zelf zijn/haar weg door het bos te bepalen komt voor een verrassing te staan op deze door IVN gidsen geleide wandeling.

De wandeling duurt ongeveer 2,5 uur. Aanmelden is niet nodig. Deelname is gratis, maar een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. Meer informatie op www.ivnoostveluwezoom.nl.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten