Verenigingen

Trio Nadaillac en het Staffa Trio verzorgen een concert in de Dorpskerk in Rheden

Foto: Wikimedia Commons / Michelverbeek

RHEDEN – Op zondagmiddag 26 februari om 15.30 uur verzorgen het Trio Nadaillac en het Staffa Trio het vijfde concert in de serie zondagmiddag-winter-concerten in de Dorpskerk van Rheden.

Het Staffa Trio bestaat sinds 2013. Staffa is afgeleid van het Schotse eiland Staffa, waar Felix Mendelssohn na een bezoek de beroemde ouverture “Fingal’s Cave” schreef, en die bekend geworden is onder de naam “Die Hebriden”. Het trio speelt kamermuziek in originele bezetting en bewerking van barok tot de 20e eeuw.

Op het programma staan composities van de componisten Donizetti, Schubert, Quantz, alsook Loeillet, David en de Nederlandse Piet Kingma.

Meer informatie over dit concert en de trio’s vindt u op www.groepx.nl.
De toegang tot het concert is vrij. Er wordt wel een collecte gehouden.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten