Nieuwe mogelijkheden bij TV Beekhuizen: proeflessen tennis

Foto: Pixabay

VELP – Begin maart starten nieuwe series proeflessen tennis in de hal bij TV Beekhuizen. Kinderen tot 12 jaar krijgen les op vrijdagmiddag en de middelbare scholieren en senioren krijgen les op zaterdagochtend. Geheel vrijblijvend en tegen voordelige tarieven kun je tennis uit-proberen. Kijk voor alle informatie en inschrijven op www.tvbeekhuizen.nl onder proeflessen.

Dynamic Tennis: sinds 1,5 jaar wordt dynamic tennis in de hal van Beekhuizen gespeeld onder begeleiding van de beweegcoach. Een gezellige groep deelnemers is elke woensdag actief van 11 tot 12.00 uur. Dynamic tennis wordt gespeeld met een lichte foambal op een klein veld volgens de tafeltennisregels. Dynamic tennis is niet alleen erg leuk maar het is ook een ideale sport om rustig te starten na een blessure of om je conditie op te bouwen. Om mee te doen hoef je geen lid van Beekhuizen te zijn maar je kunt een strippenkaart kopen. De eerste keer kun je altijd gratis meedoen. Na afloop wordt er vaak gezamenlijk nog wat gedronken in het clubhuis. Kijk voor meer informatie op www.tvbeekhuizen.nl onder meer dan tennis.

Padel: Sinds vorige zomer beschikt TV Beekhuizen ook over een mooie padelbaan. Padel is een razendsnel opkomende racketsport met kenmerken van tennis en squash. De padelbaan is voor de leden van de tennisvereniging gratis te gebruiken maar je kunt de baan ook een keer huren, een strippenkaart kopen of ‘padellid’ worden. Bekijk alle mogelijkheden op de website van TV Beekhuizen onder het kopje meer dan tennis.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marjan Begemann via m.begemann@tvbeekhuizen.nl of 06-26220360.