Streeknieuws

Brandweerkazerne had extra water na grote waterstoring

Foto: Martin de Jongh / Studio Rheden

ELLECOM – De brandweerkazerne in het dorp Rheden was maandagochtend open voor scholen en huisartsen die getroffen waren door de waterstoring van afgelopen weekend.

Op de brandweerkazerne aan de Worth Rhedenseweg stonden grote waterflessen klaar die scholen en huisartsen konden ophalen.

Door een breuk in een waterleiding in de Havikerwaard bij Ellecom zaten zondag 30.000 huishoudens in de gemeenten Zevenaar, Doesburg, Rijnwaarden en een klein deel van Rheden zonder water. In de gemeente Rheden ging het om ongeveer dertig aansluitingen in onder meer Ellecom.

Foto: Martin de Jongh / Studio Rheden

Op de brandweerkazerne stond voor de zekerheid water klaar. Ook op brandweerkazernes in de andere gemeenten stonden flessen water.

Bij kinderdagverblijven, consultatiebureaus, buitenschoolse opvang en peuterspeelzalen werd door de overheid water bezorgd.

 

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten