Streeknieuws

Omgevallen bomen en drukke avondspits door storm

Foto: Pixabay

VELP – De storm die donderdag over het land trok zorgde ook voor overlast in de gemeenten Rheden en Rozendaal. In diverse dorpen waren bomen omgewaaid. De avondspits verliep drukker dan normaal.

De brandweer moest donderdag diverse keren uitrukken voor omgewaaide bomen op de weg. Het ging onder meer mis op de Beverodelaan in Dieren, Hogeweg in Velp en Kastanjelaan in Velp. Ook dreigde bomen om te vallen op onder meer de Gerardusweg in Spankeren en de Rietganssingel in Velp.

Verder moest de brandweer uitrukken voor stormschade in de Hoofdstraat in Velp. Bij de Albert Heijn vlogen de dakpannen van het dak.

De avondspits had behoorlijk last van de harde wind. In de regio Arnhem stonden lange files. Op A12 op de IJsselbrug bij het Velperbroekcircuit was een vrachtwagencombinatie geschaard.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten