Streeknieuws

Oudere man loopt over vluchtstrook A12 bij Velp

Foto: Facebook politie Velp

VELP – De politie heeft woensdagmiddag een oudere man van de snelweg A12 bij Velp gehaald. Hij liep over de vluchtstrook.

De oudere man had geen benzine meer in zijn busje en wilde via de vluchtstrook naar het dichtstbijzijnde benzinepomp lopen. De agenten vonden dat niet zo’n goed idee.

De agenten hebben de man via een tussenstop bij een benzinestation weer bij zijn wagen gebracht.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten