Streeknieuws

Auto met daarin inbrekersspullen in Velp: twee aanhoudingen

Foto: Facebook politie Velp

VELP – Twee inzittenden van een auto op de Waterstraat in Velp zijn woensdagochtend aangehouden. Agenten troffen in het voertuig diverse inbrekerswerktuigen aan.

Beide inzittenden bleken vaker met politie en justitie in aanraking te zijn geweest. De twee zijn vervolgens aangehouden voor het in bezit hebben van inbrekerswerktuigen.

De spullen, onder meer breekijzers, handschoenen, zagen en een hamer, zijn in beslag genomen voor onderzoek. Na verhoor werden de verdachten met een bekeuring voor het voorhanden hebben van inbrekerswerktuigen heengezonden.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten