Streeknieuws

Politiehelikopter boven Velp en Rozendaal zocht naar drie inbrekers

Foto: radar

VELP – Boven onder meer Velp en Rozendaal cirkelde donderdagavond een politiehelikopter. Veel mensen vroegen zich op sociale media af wat er aan de hand is.

Volgens de politie werd er gezocht naar drie inbrekers. Die waren bij een inbraak in een woning aan de Hertog van Gelrestraat in Rozendaal op heterdaad betrapt.

Volgens de politie ging het om drie mannen van ongeveer twintig jaar oud. Zij waren donker gekleed en droegen een petje. De mannen zijn te voet gevlucht richting de Ringallee in Velp. De mannen zijn nog niet aangehouden.

De helikopter kwam via de Posbank naar Velp toe en bleef daar een tijd lang rondjes draaien. Daarna vertrok de helikopter weer richting Ede.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten