Tuintjes opknappen tijdens NLdoet actie in Rheden en Rozendaal

Foto: Pixabay

VELP – Als bewoner van de gemeente Rheden of Rozendaal kunt u zich aanmelden voor de actie “Tuintje opknappen tijdens NL doet “. Dit gebeurt op vrijdag 10 en zaterdag 11 maart. Voorwaarde is dat u niet zelf in staat bent om uw tuin te (laten) onderhouden. U kunt denken aan het snoeien van struiken of het onkruidvrij maken van de tuin.

U kunt een bericht sturen met uw gegevens aan ldavelaar@radaruitvoering.nl of bellen met telefoonnummer 06 11156557. U kunt zich ook aanmelden bij MVT, stichting STOER, Buurtvereniging Stenfert of activeringscentrum De Magneet.

Het Loket Vrijwillige Inzet van RadarUitvoering Oost coördineert de actie in de twee gemeenten. Binnen het project wordt samengewerkt met Vivare, de Gemeenten, MVT, stichting STOER, Buurtvereniging Stenfert en Activeringscentrum De Magneet.

Mensen die zich als vrijwilliger willen inzetten voor het tuinonderhoud kunnen zich aanmelden via www.nldoet.nl of contact opnemen met Helene den Breeker.
E: hdbreeker@radaruitvoering.nl of T: 06-11156557.