Verenigingen

Maandelijkse contactmiddag PCOB in Dorpshuis Willem de Zwijger in Rheden

Foto: Pixabay

RHEDEN – Op donderdag 9 maart om 14.00 uur houdt de Protestants Christelijke Ouderen Bond, afd. Rheden/De Steeg  weer haar maandelijkse contactmiddag in Dorpshuis Willem de Zwijger.

Deze middag wordt de jaarvergadering gehouden, waarbij aan de hand van het jaarverslag het reilen en zeilen van de afdeling in 2016 wordt besproken. Traditiegetrouw wordt na de pauze een gezellige activiteit ingelast.

Belangstellenden zijn welkom. De toegang is voor PCOB leden gratis. Niet leden betalen € 5  incl. koffie of thee.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten