Streeknieuws

Inbrekers besmeuren muren in woning met limonade

Foto: Pixabay

BRUMMEN/EERBEEK – In twee woningen in Brummen en Eerbeek is afgelopen weekend ingebroken. Bij een woning is een ravage achtergelaten.

De inbrekers kwamen via een raam in een woning aan de Pothof in Brummen binnen. Binnen werd onder meer de bank kapot gesneden en de muren werden besmeurd met limonade. Ook werden diverse spullen gestolen.

Ook was het raak in een woning aan de Derickxkamp in Eerbeek. Ook hier kwamen de inbrekers binnen via een raam. Er werd onder meer een curved TV meegenomen.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten