Streeknieuws

Jonge zwijntjes houden politie tegen op Posbank

Foto: Facebook politie Rheden Rozendaal

RHEDEN – Agenten op de Posbank bij Rheden zagen tijdens een surveillance heel veel jonge zwijntjes. Zij konden even niet verder rijden met de politiewagen, omdat er ongeveer vijftien jonge zwijntjes met hun ouders de weg overstaken.

‘Altijd erg leuk om te zien en zeker in zo’n grote groep’, schrijft de politie Rheden Rozendaal op Facebook. Een agent pakte gelijk een mobieltje en zette de beelden op Facebook.

De schattige zwijntjes blijken te scoren. Duizenden mensen hebben een like gegeven op Facebook.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door op Accepteren in de banner te klikken

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten