Verenigingen

Countrymiddag in café d’Oranjeboom in Velp

Foto: Pixabay

VELP – Tijdens de countrymiddag op zondag 19 maart in café d’Oranjeboom in Velp speelt de Nederlandse Countryband ReWarD. ReWarD is een Nederlandse countryband die zich bezig houdt met het spelen van de zogenaamde ”Real Country Music”. Countrymuziek die hoofdzakelijk Amerikaans georiënteerd is.

De band bestaat uit 6 doorgewinterde muzikanten die hun ervaringen opgedaan hebben in diverse countrybands zoals Grand Canyon, Big Wheel en Canyon Trail.

Ondersteund door eigen geluidsman Jan van Dijken betaamt ReWarD met een uitgebreid countryrepertoire bestaande uit ballads en stevige uptempo nummers een leuk optreden te kunnen neerzetten voor de echte country liefhebbers.
De band begint om 15:00 uur en speelt door tot 18:00 uur, waarna het café nog geopend is tot 19:00 uur. Zoals altijd is de entree gratis.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten