Streeknieuws

Garagebox in Velp met spullen die gebruikt worden voor hennepteelt

Foto: Pixabay

VELP – De politie heeft materialen in beslag genomen die vaak ook bij hennepteelt worden gebruikt. De spullen lagen in een garagebox in Velp.

Agenten die aan het surveilleren waren kwamen in gesprek met een aantal mannen die de garagebox aan het opruimen waren. Tijdens het gesprek zagen agenten materialen liggen die ook bij hennepteelt worden gebruikt.

Door de combinatie van de spullen besloten de agenten de spullen in beslag te nemen. De politie heeft de mannen gehoord voor ‘voorbereidingshandelingen hennepteelt’ en tegen de verdachte mannen is proces-verbaal opgemaakt.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten