Verenigingen

Cultuurhistorie proeven door te wandelen door het Rozendaalse bos

Kasteel Rosendael Rozendaal

Foto: archief Studio Rheden

ROZENDAAL  –  IVN Oost-Veluwezoom houdt zondagmiddag 19 maart een wandeling door het Rozendaalse bos. De wandeling start om 13.00 uur op de parkeerplaats bij kasteel Rozendaal aan de Beekhuizenseweg, 6891DA, Rozendaal.

Er is veel te zien in het Rozendaalse bos en veel te vertellen over de natuur en cultuurhistorie. Vrijwilligers van IVN delen graag hun verwondering en hun enthousiasme over dit bos met de deelnemers. Dat doen we tijdens een wandeling van ongeveer twee uur over bospaden, zonder al te veel hoogteverschillen.

Iedereen is welkom, aanmelden is niet nodig. Deelname is gratis, al is een donatie aan het IVN altijd welkom. inl.: www.ivnoostveluwezoom.nl

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten