Streeknieuws

Molenweg in Dieren twee dagen dicht door werkzaamheden

Foto: Martin de Jongh / Studio Rheden

DIEREN – De Molenweg in Dieren is maandag en dinsdag afgesloten tussen de Zuider Parallelweg en de Zutphensestraatweg. De weg ligt twee dagen open, omdat er negentien mantelbuizen moeten worden aangelegd.

Op de twee dagen wordt er gewerkt tussen 07:00 en 19:00 uur. Met borden wordt de omleidingsroute aangegeven. Het tunneltje op de Molenweg blijft alleen open voor fietsers en voetgangers.

De werkzaamheden hebben te maken met Traverse Dieren, het verkeersproject om de doorstroming van het verkeer door Dieren te verbeteren. Het station gaat op de schop en er wordt een tunnelbak aangelegd.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten