Verenigingen

De zesde editie van de Netwerkavond De Bestuurstafel is in aantocht

Foto: Pixabay

DIEREN – Het loket Vrijwillige inzet in samenwerking met Sportbedrijf houdt op 11 april de zesde editie van de netwerkavond De Bestuurstafel. Deze editie wordt gevuld met een workshopcarrousel met Netwerken en Samenwerken, de kunst van verleiden en een veranderde samenleving en ledenbestand.

Samen hopen bestuurders en andere kaderleden van vrijwilligersorganisaties en sportverenigingen onder elkaar en door gastdeskundigen tips & tricks uitwisselen.

De avond wordt gehouden in Scholengemeenschap De Tender in Dieren en begint om 19.30 uur.

Opgave is mogelijk tot uiterlijk 31 maart. Dit kan via een mailtje: HdBreeker@radaruitvoering.nl.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten