Streeknieuws

Spoorwegovergang in Dieren langer dicht door hevige regenval

Foto: Martin de Jongh / Studio Rheden

DIEREN – Fietsers en voetgangers die gebruik willen maken van de nieuwe tijdelijke weg om bij de Lange Juffer het spoor over te steken, moeten langer wachten. De weg zou vrijdag klaar zijn, maar dat is niet gelukt.

Door de felle regenbuien van de afgelopen tijd is het zand onder de bestrating te drassig. Daardoor kan de weg nog niet gebruikt worden.

Foto: Martin de Jongh / Studio Rheden

Waarschijnlijk gaat het nog twee weken duren voordat de weg  tussen Ellecom en de Lange Juffer in Dieren helemaal is uitgehard. Tot die tijd wordt het verkeer omgeleid via de Kerkallee om het spoor over te komen.

De nieuwe weg is een tijdelijke oplossing. Als het verkeersproject Traverse Dieren klaar is komt de spoorwegovergang helemaal te vervallen.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten