Verenigingen

Collectanten gezocht voor collecte Oranjefonds

Foto: Pixabay

DIEREN – In de week van 6 tot en met 10 juni is er de collecte van het Oranje Fonds. Het Inloophuis Dieren doet mee aan deze collecte. De helft van de opbrengst is voor sociale organisaties in de provincie Gelderland.

De andere helft is voor het Inloophuis. Dit gebruiken zij voor de aanschaf van materialen voor hun activiteitenaanbod. Zij collecteren in Dieren-West, het hele gebied ten westen van de Harderwijkerweg.

Heeft u een paar uurtjes tijd om te collecteren? Meld u dan aan door te mailen naar inloophuisdieren@gmail.com of bel naar 06-30455546. Daar kunt u ook terecht voor meer informatie.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten