Inloopmiddag rugklachten in Rijnstate Velp

Foto: Rijnstate

VELP – In ziekenhuis Rijnstate Velp wordt op dinsdag 21 maart van 14.00 tot 16.00 uur een inloopmiddag voor mensen met wervelkolomproblemen gehouden.

De Nederlandse Vereniging van Rugpatiënten “de Wervelkolom”, houdt deze gratis informatiemiddag elke maand in Ziekenhuis Rijnstate Velp, Biljoenzaal (bij de hoofdingang), Pres. Kennedylaan 100 te Velp.

Tijdens de inloopmiddag kunnen belangstellenden praten met ervaringsdeskundigen van de patiëntenvereniging. Zij bieden informatie en advies over wervelkolomproblemen en de gevolgen daarvan voor het dagelijkse leven. Tevens kan men kennismaken met de patiëntenorganisatie en haar activiteiten.

Meer informatie over wervelkolomproblemen of een ‘steuntje in de rug’ via de website van NVVR “de Wervelkolom”: www.ruginfo.nl of de infolijn: 088-0707200.