Streeknieuws

Steeds meer onderdelen nieuwe voetgangersbrug komen naar Dieren

Foto: Martin de Jongh / Studio Rheden

DIEREN – Op het parkeerterrein op de hoek Noorder Parallelweg – Koningin Julianalaan in Dieren komen steeds meer onderdelen van de nieuwe voetgangersbrug aan. De brug moet uiteindelijk over het station in Dieren komen.

Foto: Martin de Jongh / Studio Rheden

De brug komt in delen vanuit de fabriek in Almelo naar het parkeerterrein. Dit gebeurt steeds in de avond en nacht. Dit kan voor omwonenden geluidsoverlast opleveren. De brug wordt op het parkeerterrein in elkaar gezet. Op zaterdag 8 april wordt de voetgangersbrug op het station geplaatst.

Door de werkzaamheden is het parkeerterrein even niet te gebruiken door automobilisten.

 

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten