Streeknieuws

VVD in Rozendaal de grootste, alle uitslagen op een rij

Foto: Martin de Jongh

DE STEEG – Niet zo verrassend in Rozendaal. In deze kleine gemeente is de VVD als grootste partij uit de stembus gekomen. Dat blijkt uit de uitslagen van de Tweede Kamerverkiezingen.

De PvdA moest meer dan de helft van de stemmen inleveren.  Ook de SP moest het minder doen. D66 en GroenLinks zijn de grootste stijgers. Ook PVV, CDA,  ChristenUnie, Partij voor de Dieren en 50Plus stegen iets.

Van de nieuwkomers kreeg Forum voor de Democratie stemmen in Rozendaal.

Klik op de balk voor het percentage van de stemmen van een partij.

Het opkomstpercentage in 2017: 95.8 %
Het opkomstpercentage in 2012: 93.4 %

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door op Accepteren in de banner te klikken

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten