Streeknieuws

Opkomstpercentage: Rozendaal op 60 procent en Rheden op 52 procent

Foto: Martin de Jongh

DE STEEG/ROZENDAAL – Het opkomstpercentage in de gemeente Rozendaal lag rond 14.00 uur rond de 60 procent. In de gemeente Rheden was dit rond 16.30 uur 52 procent.

In de gemeente Rozendaal ligt het opkomstpercentage traditioneel hoog. Rozendaal probeert vanavond ook als eerste met de uitslag te komen.

De stembureaus zijn tot vanavond 21.00 uur open.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten